Pat-Jos Huisman derde raadslid van de PGP

Vanavond was het dan zover. Pat-Jos Huisman legde de gelofte af en werd zo het derde raadslid van de PGP. Deze plek kwam vrij na de installatie van Remy Meijers als wethouder Sociaal Domein en duurzaamheid op 16 mei 2018. Hiermee bestaat de volledige fractie van de PGP uit vrouwen. De ervaren Corry Fulmer als fractieleider en Hilde Baaij en Pat-Jos Huisman als nieuwkomers in de raad. installatie pat-jos

Pat-Jos Huisman kwam kort na de verkiezingen in het nieuws toen zij besloot op dat moment af te zien van haar raadszetel ten voordele van Hilde Baaij die meer stemmen had behaald.

Een onnodige geste, de PGP werkt met lijstvolgorde, maar wel eentje die op veel sympathie binnen en buiten de partij kon rekenen. Natuurlijk hoopte Pat-Jos Huisman dat zij haar positie alsnog kon innemen wanneer Remy Meijers wederom wethouder zou worden. En zo geschiedde.

definitieve PGP fractie De PGP heeft het volste vertrouwen in Pat-Jos Huisman en wenst haar alle succes en plezier toe in de komende jaren. Aandachtsgebied van Pat-Jos is commissie SOB waarin Pat-Jos Huisman haar duurzame en groene kennis en idealen mee zal nemen.