“We moeten het samen doen”

Beste inwoners van Valkenburg aan de Geul,

In een korte periode zijn wij met zijn allen in een onwerkelijke situatie terecht gekomen. Corona is waar alles nu om draait. Velen van ons maken zich zorgen. Over hun gezondheid en die van hun dierbaren. Over hun werk en inkomen. Over kinderen die niet meer naar school kunnen. Over opa’s en oma’s die hun kleinkinderen niet meer kunnen zien. Over mensen in cruciale beroepen zoals zorg, politie, transport en nog veel meer. En zoals ook onze minister-president vanavond in zijn toespraak duidelijk maakte: dit kan nog wel enige tijd duren.

Ook de gemeentelijke politiek ligt deels stil. Commissie- en raadsvergaderingen zijn opgeschort. Deels zullen we digitaal gaan werken en verder zal het de komende tijd duidelijker worden hoe de politieke besluitvorming zal plaatsvinden.

Als PGP vragen we jullie om de richtlijnen van de RIVM en de overheid te volgen.

Zorg dat je goed bent geïnformeerd. Meld je aan voor de nieuwsbrief van de gemeente Valkenburg aan de Geul en van je eigen kern als die er is.

Kijk om je heen, biedt hulp waar kan, zorg voor jezelf en je geliefden.

Heb je vragen of opmerkingen, heb je suggesties over hoe we elkaar kunnen helpen, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Met sociale duurzame groet, PGP.