Verkiezingsmarkt met aansluitend verkiezingsdebat op winterse dag.

Terwijl we af en toe de lente al proefden in de afgelopen weken, werden we zaterdag 17 maart getrakteerd op kou, wind en witte vlokken. Op het Th.Dorrenplein waren alle zes partijen vertegenwoordigd die meedoen aan de verkiezingen komende woensdag, maar veel kiezers hebben we – begrijpelijk vanwege het weer – niet gesproken.

Tussendoor waren Hub Aussems, Pat-Jos Huisman en Hilde Baaij nog te horen op Falcon radio en om 16.00 uur startte het lijsttrekkersdebat in de Raadszaal opgenomen door TV Valkenburg en nu terug te zien via hun You Tube kanaal.

Wij hopen dat aanstaande woensdag zoveel mogelijk mensen gebruik gaan maken van hun stemrecht. Wij wensen u veel succes met het bepalen van uw stem op één van de zes partijen in Valkenburg aan de Geul.

Wij hebben geprobeerd om een mooie en fijne campagne te voeren vanuit onze eigen visie en enthousiasme. Met ervaren mensen en nieuwkomers. Ongeacht de uitkomst van de PGP komen wij op zaterdag 24 maart samen met alle vrijwilligers. Niet alleen voor een hapje en een drankje. We doen ook mee aan de Landelijke Opschoondag die op deze dag gehouden wordt. Want ook na deze verkiezingsperiode verzetten wij ons tegen zwerfafval. Doet u ook mee in uw eigen omgeving?