Speciale campagne op internationale vrouwendag (zaterdag 8 maart)

Zaterdag 8 maart a.s. is internationale vrouwendag, dus voert de PGP als Valkenburgse partij met veruit de meeste vrouwen op de lijst een speciale actie, vóór vrouwen en dóór vrouwen!

Nieuwsgierig? Kom dan zaterdag tussen 14.00 uur en 15.30 uur naar het Walramplein, of van 15.30 uur tot 17.00 uur naar het Berkelplein.

Overigens zijn ook mannen van harte welkom…

Meer vrouwen in de gemeenteraad is nog steeds een must: in Valkenburg is op dit moment slechts 23% vrouw, en dat komt exact overeen met het gemiddelde in geheel Limburg.

Uiteraard grijpen wij die actie weer aan om op luchtige wijze met bewoners van onze gemeente in gesprek te komen. Uit onze eerste ronde langs diverse plekken in de gemeente in februari hebben we al veel goede extra ideeën opgedaan, maar als er mensen zijn die nog suggesties hebben, laat het ons weten, we gaan met plezier in gesprek!

Dat speciale vrouwenactie is overigens niet de enige activiteit: Om 12.00 uur zijn Remy Meijers en Jef Kleijnen te gast bij Falcon Radio. Het onderwerp van gesprek is, hoe kan t ook anders, de verkiezingen.

En eveneens morgenmiddag worden er nog opnamen gemaakt voor een tv-spotje op TV Valkenburg: niet verbaasd opkijken dus als er een grote camera voorbijgesjouwd wordt door, naar wij aannemen, een cameramán…