PGP’s BIJzondere Bedankje aan De Zonnebloem

door | jun 26, 2024 | Nieuws

 PGP deelt BIJzondere Bedankjes uit aan organisaties en initiatieven die onze samenleving binnen Valkenburg aan de Geul verrijken. Juist omdat wij ons niet alleen in de raadszaal willen inzetten, maar ook daarbuiten. 

Op 13 mei deelde de PGP (Progressieve Groene Partij) een BIJzonder bedankje uit aan de Zonnebloem afdeling Valkenburg. 

De Zonnebloem zet zich door heel Nederland in voor mensen met een beperking vanaf 18 jaar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en als er behoefte aan is, kunnen deze mensen ook thuis worden bezocht door een bezoekvrijwilliger.

Onze gemeente heeft ook een afdeling van de Zonnebloem. Hier zijn de mensen die deelnemen gemiddeld 80 jaar. De activiteiten worden dan ook op deze leeftijd afgestemd.

Tijdens het bijzonder bezoekje van de PGP was iedereen een mooie muziekfilm aan het kijken. Tussen het zingen door genoten zij van een heerlijk stukje vlaai en kop koffie.

Als kers op de taart deelde wij een bijzonder bedankje uit. Heerlijke regenboog Tony Chocolonely chocolade. Om zo de vrijwilligers te bedanken die zich inzetten door leuke activiteiten te organiseren.

Wij spraken een aantal enthousiaste deelnemers. Samenvattend doet het de mensen veel om ergens bij te horen en elke maand deel te kunnen nemen aan een gezellige activiteit. Ook voor de vrijwilligers is het een leuk middagje uit, waar veel wordt gelachen en gesproken over vanalles.

De Zonnebloem in Valkenburg is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om te helpen tijdens activiteiten en/of die mensen thuis willen bezoeken als bezoekvrijwilliger.

Contact opnemen met Zonnebloem afdeling Valkenburg kan via hun website.  Of kijk op de facebookpagina van de Zonnebloem afdeling Valkenburg voor meer informatie. Hier kunt u gelijk zien welke leuke activiteiten ze allemaal nog meer hebben georganiseerd.

Meer nieuws