PGP voert campagne

Nog 1 maand en 3 dagen en dan is het zover: gemeenteraadsverkiezingen. En dat betekent de stemgerechtigden in onze mooie gemeente laten weten dat ze dit keer ook kunnen stemmen op de PGP, een nieuwe lokale Progressieve Groene Partij op lijst 6. Campagnevoeren dus. 

Dat betekent niet dat wij de afgelopen 4 jaar hebben liggen slapen. Onze wethouder Remy Meijers en onze raadsleden hebben veelvuldig van zich laten horen én ook positieve veranderingen teweeg gebracht of hun sociale en groene stempel kunnen drukken op gemeentelijke plannen. In ons nieuwsarchief op deze website is hierover van alles terug te vinden.

Binnen de PGP is stevig gediscussieerd over welke materialen we wel en niet wilden laten maken. Papierloos was een grote wens gezien ons groene en duurzame karakter, maar geheel zonder leek ons niet verstandig. Dus toch posters in verschillende formaten, een spandoek, buttons en jasjes die we voor elke gelegenheid kunnen gebruiken de komende jaren, flyers op speciaal gereycled papier en als kers op de taart onze kaarten op groeipapier. Als je deze na 21 maart in de grond stopt, zul je in de zomer genieten van mooie bloemen. Zo beginnen we samen met Valkenburg aan de Geul mooier te maken.

En zoals de NOS gisteren ook al kopte: ‘Een vlogje hier en daar, maar de echte campagne voer je op straat’, laat ook de PGP zich zien op straat. Zaterdag 17 februari in het gebied rond de VVV in het centrum van Valkenburg, maar houdt uw ogen open voor witte jasjes of witte buttons met het PGP logo. Spreek ons gerust aan als u ons tegenkomt op straat, in de supermarkt of bij het schoolplein. En in onze agenda posten wij waar we nog meer te vinden zullen zijn.