PGP luidt 2020 in

Op zondag 19 januari jl kwamen wij samen bij B&B Colland in Sibbe voor de nieuwjaarsbijeenkomst.

Leden, wethouder, raadsleden, burgerleden, geïnteresseerden, familie. Niet alleen voor een hapje en drankje kletspraatje, maar ook ter inspiratie.

Voorzitter Dinant Kamphuis trapte af met dat we toch vooral niet te normaal moeten willen doen, daarmee bereik je weinig. Geïllustreerd met voorbeelden als Marianne Timmer en Ede Staal.

Raadslid Hilde Baaij blikte vervolgens met ons terug op 2019. Soms win je, soms verlies je, maar steeds meer PGP speerpunten kleuren groen. Daarna keek wethouder Remy Meijers met ons naar 2020. Wat staat ons te wachten en dan met name op sociaal en duurzaam gebied. In 2020 willen we oogsten en het eerste groene blaadje in Het Imbos loopt op ons vooruit.

Tot slot nam burgerlid Ruud Engels ons mee op reis naar Bhutan. Hij vertelde over zijn reizen met Global Exploration en leerlingen van het Stella Maris. Bhutan, een land waar ‘happiness’ bovenaan staat. Ook Jos Smeets van Global Exploration vertelde iets over het doel van hun reizen.

PGP is klaar voor 2020, aan de slag voor een sociaal, groen en duurzaam Valkenburg aan de Geul. Meedoen? Laat ons weten via info@pgpvalkenburg.nl .

PGP nieuwjaarsbijeenkomst 2020