PGP helpt Stichting Wigwam opnieuw

door | apr 23, 2022 | Nieuws

Tijdens NL Doet op 12 maart 2022 hielpen enkele PGP’ers al met het beitsen van de huisjes van Stichting Wigwam te Houthem. Dit terrein is zwaar getroffen door de watersnood in de zomer van 2022 en er moest veel hersteld worden. Een paar PGP’ers waren verhinderd die dag, dus beloofden we nog eens terug te komen. Vandaag dus!

Eén huisje moest nog gebeitst worden. De twee Ruuds ontfermden zich hierover onder het toeziende oog van Sjoef de hond. 

De anderen vormden ook duo’s en maakten de andere wigwams van top tot teen schoon. In de meivakantie zullen hier weer gezinnen met kinderen met een beperking vakantie gaan vieren. PGP bestuurslid Klaas en partner Wilma uit Berg gingen samen aan de slag.

Jeanine uit Valkenburg en Matthijs uit Vilt bleken ook een gouden duo te zijn. 

Pat-Jos en Hilde kregen af en toe wat extra hulp (of extra werk, net hoe je het ervaart). Naast huisjes poetsten zij ook een deel van het sanitaire gebouw waar onder andere twee grote badkamers zijn waar mensen met een beperking gedoucht kunnen worden. 

Dus met 8 volwassen en 7 kinderen van 9.30 – 14.30 actief op het terrein van Stichting Wigwam. Het was nuttig, het was gezellig, de kinderen hebben heerlijk gespeeld. Ook een keer helpen? Stichting Wigwam kan altijd wel handjes gebruiken. Om schoon te maken, het terrein te onderhouden of om te helpen tijdens de vakanties. 

Meer nieuws