Installatie nieuwe gemeenteraad

door | mrt 31, 2022 | Nieuws, Raadswerk

Op woensdagavond 30 maart 2022 werd de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. Namens de PGP legden Hilde Baaij, Corry Fulmer en Hilde Baaij de belofte af. Onder toeziend oog van een volle zaal met een jonge PGP fanclub. 

Nadat burgemeester Daan Prevoo de nieuwe gemeenteraad toesprak, werd de belofte of eed afgelegd. De PGP raadsleden kozen voor de seculiere belofte: “Dat verklaar en beloof ik.” Hilde Baaij, Corry Fulmer en Pat-Jos Huisman staan weer vier jaar klaar voor gedreven en inhoudelijk raadswerk.

Wat een feest om weer in een volle raadszaal te zijn. De burgemeester grapte al over seizoenskaarten. Het is de vraag of deze jonge fanclub bij elke vergadering aanwezig te laten zijn een goed idee is, maar wat was het fijn om ze er deze avond bij te hebben. Onder luide aanmoedinging sprak Hilde haar maidenspeech als fractievoorzitter uit. Ze feliciteerde alle raadsleden, in het bijzonder de drie nieuwe raadsleden en sprak de wens en belofte uit de komende vier jaar scherp op de inhoud en vriendelijk op de mens te zijn.

De media heeft ons al opgemerkt. Fijn. Volg onze werkzaamheden de komende jaren op onze website en social media. Laat ons vooral horen welke ideeën en wensen jullie hebben. Hieronder kunnen jullie de installatie bekijken.

Meer nieuws