Geslaagd eerste tafelgesprek en boeiend TV debat!

Het was een geslaagde campagnedag voor de PGP-ers afgelopen zaterdag 18 januari.

Het eerste tafelgesprek op de hoek van Theodoor Dorrenplein en Dr. Erensstraat leverde diverse goede gesprekken met inwoners op. Onze speerpunten voor Valkenburg in de komende jaren kon op waardering rekenen, en er werden door de voorbijgangers ook nog diverse suggesties waar ook aandacht aan besteed zou moeten worden.

Dat was ook precies het doel van het tafelgesprek, dus bij dezen geslaagd. Toevallig kwam deze zaterdag ook Jos Schols van Markant op het Theodoor Dorrenplein voorbij, die van de gelegenheid gebruik maakte om enkele leden van de PGP te interviewen.

’s Middags vond in de Stationnerie Valkenburg het tweede debat tussen de lijsttrekkers van de 5 partijen die aan de verkiezingen meedoen plaats, opgenomen voor het TV programma Raodskalle van Televisie Valkenburg: onze lijsttrekker Remy Meijers gaf een bijzonder goede indruk en wist met feitelijkheden te duiden welke kant het dient op te gaan om de noodzakelijke twee miljoen bezuinigingen te realiseren.

Maar ja, wij zijn wellicht wat gekleurd in deze, dus oordeelt u alstublieft zelf komende week op TV Valkenburg, via Ziggo kanaal 42 te ontvangen.

Op naar het tweede Tafelgesprek, komende zaterdag in Broekhem bij de Aldi!