Corry Fulmer

Ik ga voor

  • Behoud van ons 5-sterrenlandschap.
  • Waarborgen van een prettig en veilig leefklimaat voor onze inwoners.
  • Aandacht en ondersteuning voor de minder bedeelden en mensen die zorg nodig hebben.
  • Ondersteunen van onze economie.

Raadslid

Ik woon in Houthem en ben gehuwd met Troy Fulmer. Moeder van Jami en Tessa Fulmer en trotse oma van Daphne, Rick, Ila, Jasper, Marijn, Robin en Tobias. In mijn vrije tijd wandel, lees en puzzel ik graag. Oorspronkelijk was ik werkzaam in het onderwijs, maar de laatste 19 jaar ben ik actief in de lokale politiek. Van maart 2014 tot maart 2022 was ik fractievoorzitter van de PGP.

Valkenburg aan de Geul is een mooie gemeente waar het goed leven en vertoeven is. Als raadslid zet ik me in voor uiteenlopende onderwerpen. Zoals het behoud van ons 5-sterrenlandschap. Het waarborgen van een prettig en veilig leefklimaat voor onze inwoners. Aandacht en ondersteuning voor de minder bedeelden en mensen die zorg nodig hebben. Voor het ondersteunen van onze economie.

In de afgelopen jaren bereikte ik samen met mijn fractie resultaten op het gebied van armoedebestrijding, burgerkracht/burgerparticipatie en het gratis verlenen van bewonersparkeervergunningen en ontheffingen in het autoluwe centrum.  Daarnaast vroeg ik aandacht voor veiligheid, toezicht en handhaving. Voor adequaat wegen en groenonderhoud.  Voor versoepeling uitstallingenbeleid, en vuurwerkbeleid.

Raadswerk kost veel energie, maar kan veel opleveren. In de raadsperiode 2010-2014 heb ik gemerkt dat deel uitmaken van een coalitie de meeste kans op invloed uitoefenen geeft. Daarvoor heb je wel een duurzame basis nodig. De samenwerking van de PPGV, Groen Links en PvdA leverde ons destijds 3 zetels op en van 2014-2018 maakten wij deel uit van de coalitie. Deze samenwerking hebben wij in 2018 voortgezet in de oprichting van de lokale partij de PGP. En ook toen maakten wij met drie zetels deel uit van de coalitie. De periode 2022 – 2026 starten we weer met drie zetels vanuit de oppositie. Mijn ervaring in 15 jaar raadswerk is dat lokale politiek veelzijdig en motiverend is om zaken te bewerkstelligen.

We hebben nog niet al onze speerpunten kunnen verzilveren. Ik bedank onze kiezers dat ik me de komende periode weer sterk kan maken voor een veilig, sociaal, duurzaam, groen en ondernemend Valkenburg aan de Geul.