PGP’s BIJzondere Bedankje aan de Speelgoedbank

door | mei 27, 2024 | Nieuws

 PGP deelt BIJzondere Bedankjes uit aan organisaties en initiatieven die onze samenleving binnen Valkenburg aan de Geul verrijken. Juist omdat wij ons niet alleen in de raadszaal willen inzetten, maar ook daarbuiten. 

Op 25 april bezochten twee vertegenwoordigers van de Progressieve Groene Partij ofwel de PGP de Speelgoedbank van Trajekt in de Kloosterkerk in Valkenburg. 

Ons BIJzondere Bedankje van vandaag is een heerlijk versgebakken vlaai met een bij erop en een tasje met wat kleine dingetjes. Maar waar het eigenlijk om draait, is het uitspreken van onze waardering voor het werk dat Trajekt doet in onze gemeente.  

Manuela en Imke werken onder andere als gezins- en jongerencoach voor Trajekt. Naast individuele begeleiding aan gezinnen en jongeren, werken ze ook nauw samen met scholen in onze gemeente en coördineren ze deze Speelgoedbank. Lees meer over de Speelgoedbank in deze folder of op de website van Trajekt.

Natuurlijk was ik al bekend met de Speelgoedbank. Toch was het fijn om in een persoonlijk gesprek te horen hoe dat nu reilt en zeilt en voor welke uitdagingen ze staan. Die kennis neem ik als woordvoerder Sociaal Domein ook weer mee de Raadszaal in.

Hilde Baaij

Meer nieuws