Pat-Jos Huisman ‘geeft’ zetel aan Hilde Baaij

Pat-Jos Huisman, nummer 3 op de lijst van de PGP, heeft besloten haar zetel door te geven aan Hilde Baaij (nummer 4).

“Hilde en ik willen allebei erg graag in de raad komen. We hebben ons voor de volle 200% ingezet tijdens de campagne. Dit heeft mij 117 stemmen opgeleverd en Hilde 168. Ik wil niet op een zetel zitten, die ik over de rug van een ander heb gekregen. Dat is in mijn ogen niet eerlijk. Daarom heb ik besloten de zetel aan haar “te geven”. Ik heb het volste vertrouwen in Hilde dat zij de stem van alle PGP kiezers in de raad zal laten horen. Ik blijf mij inzetten voor de PGP maar dan als burgerlid van een commissie en zal bij de steunfractie vergaderingen ook mijn inbreng geven. Als de PGP in de coalitie komt en een wethouder mag leveren dan komt er weer een zetel vrij. Dát is de zetel die ik verdiend heb en die pak ik dan met beide handen aan!”