Nelly Kuijs

Ik ga voor:

 • Gelijke kansen.
 • Sterkste schouders dragen de zwaarste lasten.
 • Gedeelde verantwoordelijkheid.
 • Gemeente blijft investeren in muziek, zingen, lezen en theater.

   Bestuurslid

   Mijn naam is Nelly Kuijs. Ik ben in 1945 geboren in een klein dorp in de Kop van Noord-Holland. Ik ben opgeleid als verpleegkundige en ben me gaan specialiseren in de sociale psychiatrie. Ik heb gewerkt in de ambulante jeugd- volwassen en ouderenpsychiatrie.

   Sinds 1976 ben ik woonachtig in Valkenburg. De eerste 6 jaar in Broekhem Noord, daarna 16 jaar in Broekhem Zuid en nu woon ik alweer 23 jaar in de Plenkertstraat. Ik was tot zijn overlijden in 2019 getrouwd met Tjaart Imbos. We kregen 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik zing in het rouwkoor van de Nicolaas en Barbarakerk. Daarnaast ben ik bestuurslid van Cultuurcafe d’n Dwingel en fungeer ik als jurylid van de jaarlijkse Elly Blom Poëzieprijs

   Mijn hele leven ben ik politiek bewust geweest en mijn hart heeft altijd gelegen bij de mensen die het niet zo hadden getroffen in het leven. Ik werd lid van de Partij van de Arbeid omdat ik mij goed kon vinden in de beginselen van de sociaal democratie, waarbij de sterkste schouders de zwaarste lasten dienen te dragen, mensen gelijke kansen hebben, we verantwoordelijk zijn voor elkaar en de wereld waarin wij leven.

   De PGP is voor mij de enige lokale politieke partij die deze kernwaarden uitdraagt en daarom ben ik bestuurslid van deze partij.