Energiemarkt 13 november

Steeds meer Nederlanders hebben moeite om rond te komen. Dat komt voor een groot deel door de stijgende energieprijzen. De rijksoverheid neemt maatregelen, maar het is niet genoeg. En vaak weten mensen niet waar ze recht op hebben of hoe ze dat moeten regelen. Daarom organiseren wij voor inwoners van Valkenburg aan de Geul een energiemarkt op 13 november. Voor antwoorden, voor hulp of voor een luisterend oor. Komt u ook?

Hub Aussems

Penningmeester PGP

Kom naar de Energiemarkt op 13 november in de Bibliotheek

Word je ook geraakt door de energiecrisis en heb je hier vragen over?

Onder het genot van een gratis warme drank met lekkernij is er ruimte om met elkaar te praten. Zowel zorgen als hulp kunnen gedeeld worden. Kinderen zijn ook van harte welkom op de markt. In de kinderhoek zal voorgelezen worden.

In de kramen vind je informatie over energiebesparing. Er is uitleg over mogelijke ondersteunende maatregelen. Ook kun je hier terecht met vragen over het energie prijsplafond van de overheid.

Val je net buiten de maatregelen en hulp van de gemeente of woningbouwvereniging? Dan kun je je tijdens de markt aanmelden voor praktische ondersteuning zoals radiatorfolie of ledlampen.

Heb je ook iets bij te dragen, te delen of heb je vooraf vragen?
Neem dan contact op met de organisatie.

Datum, tijd, locatie

Zondag 13 november van 14:00 – 17:00 uur
Bibliotheek Valkenburg, Berkelplein 99

Contact

Progressieve Groene Partij (PGP)
info@pgpvalkenburg.nl