Progressieve Groene Partij
Valkenburg aan de Geul

Home » PGP wenst iedereen licht, gezondheid en voorspoed

PGP wenst iedereen licht, gezondheid en voorspoed

 

De PGP bedacht dat het in deze donkere dagen, zowel letterlijk als figuurlijk, goed zou zijn om naar alle inwoners van Valkenburg aan de Geul een kaart te sturen. Deze kaart werd in de afgelopen dagen te voet en te fiets naar alle straten van onze gemeente gebracht door steunfractie en door (klein)kinderen. Ook voor ons als PGP fijn om weer eens samen op te trekken in een concrete actie. Hierbij een sfeerimpressie van deze postbodeactie.

 


De website van PGP Valkenburg aan de Geul is gebouwd door vrijwilligers, met behulp van openbare software. De informatie op deze site mag vrij gedeeld worden volgens een Creative Commons licentie.

Volg PGP op:

PGP, copyright 2018. | Privacy statement | ANBI Status